martes, 9 de octubre de 2012

Espais oberts


Aquesta imatge esta feta des de la part inferior d'un edifici, en perspectiva de contrapicat.
Aquesta fotografia té una obertura del diafragma de F/5.6 i una velocitat d'obturació de 1/500. El seu ISO és de 100, ja que en la imatge és veu que la llum diurna d'aquell dia era prou potent com per poder prescindir d'un ISO més alt.



Aquí veiem un conjunt de senyals de tràfic en primer plà i després el seguiment del carrer amb edificis, carretera, cotxes, etc.
En aquesta imatge comptem amb una obertura del diafragma de F/5.6 i d'una velocitat d'obturació de 1/500. El seu ISO és de 100 per la llum natural que hi havia, que era la correcte. Tot està calculat igual que la anterior imatge.



Aquesta imatge té l'horitzó situat més o menys al centre i per sota queden un conjunt de roques i a la esquerra unes plantes.
Aquí hi ha una obertura del diafragma de F/16 i una velocitat d'obturació de 1/100. El seu ISO és mínim, de 100, perque no en necessitem més.



En aquesta imatge es veu la part superior d'una tanca, els arbres del pati i el cel.
Aquesta imatge té una obertura del diafragma de F/7.1 i una velocitat d'obturació de 1/500. El seu ISO és de 100, ja que la llum que hi havia era suficient.


No hay comentarios:

Publicar un comentario