martes, 9 de octubre de 2012

Espais tancats


En aquesta imatge es veu un troc de balla rovellat en excés i aquest factor amb aquesta composició, al no tenir una vista més amplia no poden deduir que és. 
Aquesta imatge té una obertura del diagfragma de F/4,5 i amb una velocitat d'obturació de 1/80. El seu ISO és de 100 a causa de la llum natural del dia, que fa que no necessitem més que la que hi ha. 




En aquesta imatge podem veure el tronc d'una palmera, i a dalt de tot les seves fulles, amb una longitud de camp molt curta.
Té una obertura de diafragma de F/16, per agafar tota la llum possible, i una velocitat d'obturació de 1/100. El seu ISO és el mínim, de 100, perquè al igual que en la altre foto, la llum diurna ens és suficient.



Aquí podem veure la porta d'una casa, que és de color verd i fa un calat en forma d'estrella i pel qual s'hi pot observar el pati exterior de la casa.
En aquesta imatge comptem amb una obertura de diafràgma de F/4 i una velocitat d'obturació de 1/500. El ISO d'aquesta fotografía és de 100, per la mateixa raó, la llum diurna ens és suficient per capturar aquesta escena.



Aquesta imatge és d'una mena de con amb una bola a dalt i la foto esta feta desde a dalt. Això esta situat als cantons d'una gran porta per la qual antigament hi sortien vehícles, carros... 
Aquesta fotografia té una obertura del diafràgma de F/11 i una velocitat d'obturació de 1/80. El ISO es manté igual que a les altres fotografies, de 100.




No hay comentarios:

Publicar un comentario