martes, 9 de octubre de 2012

Format i composició de la imatge


Aquesta imatge esta composta principalment, en un primer plà. el banc i el fanal, i després les plantes i els arbres. 
Té una obertura del diafragma de F/5.6 i una velocitat d'obturació de 1/1250. El seu ISO és de 100, ja que la llum diurna que hi ha ja ens és suficient.


Aquesta imatge consta d'una figura central enmig d'una avinguda.
Aquesta fotografia s'ha fet amb una obertura del diafragma de F/3.5 i una velocitat d'obturació de 1/10. El seu ISO és de 400, perquè al ser fotografia nocturna necessita més llum.



En aquesta imatge podem veure un gat dormint a dalt d'un arbre, entremig de dos troncs. 
Esta feta amb una obertura del diafragma de F/5.6 i una velocitat d'obturació de !/100. El seu ISO és de 100, ja que com és veu en la imatge no cal més, ja que la llum natural és bona.


En aquesta imatge hi ha una gàrgola fotografiada des de a sota, amb una perspectiva de contrapicat.
La imatge esta feta amb una obertura del diafragma de F/10 i una velocitat d'obturació de 1/100. El seu ISO és mínim ja que la llum natural és la adequada. 



En aquesta imatge obserbem dos edificis que divideixen la imatge en 3 parts, i a la part de a sota una línia de palmeres.
Aquesta fotografia s'ha fet amb una obertura del diafragma de F/14 i una velocitat d'obturació de 1/80. El seu ISO és de 100, perque no necessita més llum.


Aquí podem veure una imatge de la "aranya" en perspectiva de contrapicat des de el centre.
La imatge s'ha fet amb una obertura del diafragma de F/14 i una velocitat d'obturació de 1/80. El seu ISO és de 100, al igual que en la altre imatge, ja que no necessita més llum.


No hay comentarios:

Publicar un comentario