jueves, 15 de noviembre de 2012

Elecció i composició

Llei de terços i secció àuria



Aquí es veu la placa amb el nom del carrer situat al centre de la llei de terços i els costats de la placa dividirien la imatge en les línies de la llei de terços. Esta feta amb una velocitat d'obturació de 1/160s, una obertura del diafragma de f/5.6 i un ISO 100.



Aquesta imatge la situo en la llei de terços perque la planta que hi ha a sota a la dreta esta situada en una de les línies de terços, i després la línia del segon grup d'escales estaria en una altre línia de la llei de terços. Esta feta amb una velocitat d'obturació de 1/160s, una obertura del diafragma de f/4 i un ISO 100.



Aquesta imatge té com a element principal la paperera, que estaria situada a sobre d'una línia en vertical de la llei de terços. Esta feta amb una velocitat d'obturació de 1/80s, una obertura del diafragma de f/14 i un ISO 800.



Aquesta fotografia té com a element protagonista la senyal de trànsit de "STOP", que esta en un punt de pes en la imatge on es creuen dues línies perpendiculars de la llei de terços. Esta feta amb les mateixes característiques que la imatge anterior: velocitat d'obturació de 1/80s, obertura del diafragma de f/14 i ISO 800.



En aquesta imatge la senyal de trànsit queda desplaçada cap a la dreta i queda en una de les línies de la llei de terços. Esta feta amb una velocitat d'obturació de 1/640s, una obertura del diafragma de f/3.5 i un ISO 100.



Aquesta imatge té com a centre d'interés a baix a la dreta, on s'ajunten dues línies perpendiculars de les referents de la llei de terços. Esta feta amb una velocitat d'obturació de 1/30s, una obertura del diafragma de  f/4, i un ISO 200.





Totes les imatges estan fetes amb una càmera NIKON D3000 i amb un objectiu Nikon AF-S NIKKOR 18-55mm.

No hay comentarios:

Publicar un comentario