domingo, 11 de noviembre de 2012

Elecció i composició

Fotografies recolzades en les línies bàsiques de l'espai


Aquesta imatge es recolza en les línies horitzontals, bàsiques de l'espai, en diverses ocasions: en les vies del tren, la línia de les palmeres, el mur, la màquina de color groc, la teulada del restaurant que es veu al fons... Esta feta amb una velocitat d'obturació 1/200, una obertura del diafragma de f/6.3 i el seu ISO és de 100 ja que, com es pot veure en els colors vius de la imatge, el dia era prou assolellat.



Aquesta imatge es recolza en les línies en diagonal principalment, tot i que, també podem trobar línies verticals i línies horitzontals. Esta feta amb una velocitat d'obturació de 1/125, una obertura del diafragma de f/8  i un ISO 100 ja que, al igual que en la imatge anterior, era el mateix dia i estava prou assolellat. 



Aquesta imatge es recolza principalment el dues l'inies diagonals, més o menys, i a l'hora hi ha de verticals. Esta feta amb una velocitat d'obturació de 1/640, la seva obertura del diafragma és de f/4.8 i te un ISO 100, tot i que la foto es vegi fosca no calia cap altre cosa perque les cases del centre és veuen bé.




Open publication - Free publishing - More albert

Totes les imatges estan fetes amb una càmera NIKON D3000 i amb un objectiu Nikon AF-S NIKKOR 18-55mm.

No hay comentarios:

Publicar un comentario